CONTACT

SC TCI ONLINE BUSINESS SRL
Calea Crangasi nr 4
Bucuresti, sector 6
tel: 021 313 78 81
scrieţi-ne

PROMOTII

Pret redus 59 LEI
Pret redus 48 LEI
Pret redus 49 LEI

CEL MAI VÂNDUT

Pret redus 69 LEI
Pret redus 38 LEI
Pret redus 38 LEI

Cum cumpar
Cum cumpăr

Pasul 1. Alege produsele

Pentru a gasi produsele ce te intereseaza de pe site-ul www.lady-shoes.ro poti accesa categoria de interes din meniul din stanga. Cu un singur click pe produsul dorit intri in descrierea detaliata a produsului, unde poti vizualiza toate specificatiile produsului, toate fotografiile acestuia, pretul, disponibilitatea, garantia, chiar si valoarea necesara pentru a primi produsele la tine acasa. Multe dintre produsele de pe site beneficiaza de discounturi majore fata de pretul de retail. Tot aici poti cere mai multe informatii despre produs poti comenta produsul si il poti compara cu alte produse. Toate acestea pentru a fi sigur ca produsul respectiv este exact cel dorit de dumneavoastra si este la cel mai bun pret.

Pasul 2. Adauga-le in cos

Cu un singur click pe produsul este adaugat in cosul tau de cumparaturi. Poti continua cautarea altor produse pentru a le adauga in cos sau poti alege sa vizualizezi cosul, folosind butonul "Situaţie cumpărături" din partea dreapta a paginii sau butonul din meniul de sus. Daca esti deja clientul nostru va trebui sa te loghezi sau sa te inregistrezi, in cazul in care esti client nou.

Pasul 3. Creeaza-ti cont

Pentru a putea cumpara, avem nevoie in primul rand din partea ta de datele facturii si de adresa unde doresti sa-ti trimitem produsele, iar tu vei avea nevoie de o adresa de email si o parola. Atentie! Datele completate in pagina de "inregistrare noua" se vor regasi pe factura ta si produsele vor ajunge la adresa completata de catre tine. Daca datele completate sunt corecte putem evita eventualele probleme legate de livrare si garantii.

Pasul 4. Finalizeaza comanda

In cosul de cumparaturi poti vizualiza toate produsele adaugate de tine, poti modifica cantitatea acestora si chiar sterge produsele ce le-ai adaugat din greseala. Tot aici trebuie sa alegi daca vrei produsele la tine acasa. Cu un singur click pe ai finalizat cumparaturile. Felicitari!

In cazul in care inca aveti nelamuriri puteti adresa o intrebare in formularul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim !

Echipa Lady-Shoes!

 

Y2Q1ZmUyYT