CONTACT

SC TCI ONLINE BUSINESS SRL
Calea Crangasi nr 4
Bucuresti, sector 6
tel: 021 313 78 81
scrieţi-ne

PROMOTII

Pret redus 69 LEI
Pret redus 59 LEI
Pret redus 38 LEI

CEL MAI VÂNDUT

Pret redus 69 LEI
Pret redus 59 LEI

Conditii retur
Conditiile de returnare produse

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara invocarea unui motiv. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. Va vom trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce dvs returnati produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

In cazul renuntarii la un produs, va vor fi restituiti banii, mai putin taxele de transport pe care noi le-am platit initial ( in cazul in care ati beneficiat de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei ),atunci cand v-am trimis produsul, in cuantum de 20 lei inclusiv tva.

Nu puteti returna un produs purtat, careia i-au fost taiate etichetele sau deteriorat ambalajul.

Atentie! Nu primim colete cu plata ramburs. Nu primim retururi prin Posta Romana, doar prin firme de curierat rapid.

Daca v-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il puteti returna. Noi vom suporta toate cheltuielile cu transportul si va vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul Fashionlab nu sunt considerate comert la distanta, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.
In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

ATENTIE! PRODUSELE CU REDUCERE NU SE POT RETURNA , CI DOAR SCHIMBA CU O ALTA MASURA IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.

Neacceptarea de la curier, absenta repetata de la adresa de livrare indicate/agreate sau neridicarea unui colet aferent unei comenzi ferme atrage dupa sine refuzul unor comenzi ulterioare si inceperea demersurilor de recuperare a pagubelor create magazinului nostru.

Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne scrieti la adresa noastra. Trimiteti coletul cu produsul si factura din coletul primit la adresa care va va fi comunicata.
Pentru orice alte intrebari sau reclamatii contactati-ne la telefon 0371 371 094 sau 0758 144 690 sau prin email ladyshoes2012@yahoo.ro

 

NzY1OGI2NW